Сензация! Николета Лозанова е бременна!?

Образецът на хиляди български тийнейджъркифутболната съпруга Николета Лозанова, отново е бременна.
Николета изненадала с тази новина работодателите си Иван и Андрей, като не била още сигурна дали „чудото“ ще се случи, или няма да се наложи да го махне. За мълвата, че вече е бременна се заговори преди малко повече от седмица като самата Николета нито потвърди, нито отрече информацията, Тя само се усмихна и започна да слага по-широки дрехи в кръста на снимачната площадка.
„Не коментираме личния живот на хората, с които сме работили“, обясниха от предаването, в което до скоро се подвизаваше моделката. Прближени до Лозанова са категорични, че тя няма да се откаже от идеята да е водеща, но засега предпочитала да е в изчаквателна позиция, докато се разбере дали ще роди бебе или не, пише „България днес“.
„Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа – души, очи, сърца… и разбира се – тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки „Папараци“ просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще гръмна шампанското, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично! „, написа Николета преди да се раздели с предаването „Папараци“.

Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Пилотът Радев

    Ай сиктир, кое му е сензационното, след като „момата“ се перка под път и над път с когото и падне? Сензация щеше да е да не забременее след като е счупила толкова вдигнати „самолети“!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *