Скандал! Десетокласничка в елитна гимназия каза най-ужасните думи на учителката си (Видео)

Можете ли да предположите какво точно се изучава в часовете по литература в 10-и клас? Според учебното съдържание би трябвало учениците да се чудят заедно с Шекспировия „Хамлет“ „да бъдат или да не бъдат“, да преживяват приключенията на Робинзон Крузо или да се посмеят над алчния хаджи Генчо от „Българи от старо време“. Да… но българите са вече от ново време, включително учениците, затова в часа по литература в едно пловдивско училище главната тема на урока е… мъжкият полов член, пише „Трафикнюз“.

За въпросния атрибут обаче 16-годишна ученичка употребява доста по-вулгарна дума. Не се знае с какво преподавателката е предизвикала гнева на десетокласничката, но поведението на последната е, меко казано, смущаващо. Тя ѝ крещи и ѝ задава въпроси от рода на „Кво, Вие не знаете какво е к*р ли?“ и ѝ обяснява на висок тон, че няма как да не знае, „при положение, че го е виждала и сигурно го е лап*ла“.

Действието не се развива в някое затънтено място, в забравено от Бога училище. Не! Видеото, което ще видите, е направено тази седмица в елитното СОУ „Св. Патриарх Евтимий“ в Пловдив. Предоставя го читател на Trafficnes.bg.

Самата ученичка неколкократно я пита: „И какво? Какво ще стане? Искам да разбера какво ще направите?“

Директорът на училището Валентина Стоенчева-Георгиева обясни, че е наясно със случилото се. Тъй като обаче училищното ръководство не може да налага санкции, преди да са предприети мерки за обща подкрепа на ученичката, такива няма. Вчера класният ръководител на 16-годишното момиче е разговарял с майката. А координиращ екип от училището в момента умува как да окаже подкрепа на девойката с остър език.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *