Смърт в семейството на Лора Крумова, ТВ водещата в тежка депресия

Новата година започна фатално за Лора Крумова, която в първите дни на 2018-а се сбогува с баба си. Възрастната дама издъхнала внезапно в навечерието на своята 90-годишнина. Тв водещата буквално се сринала, щом научила тъжната вест и дори отказала да се яви на работа в Нова телевизия.

Отсъствието ѝ от малкия екран породи десетки въпроси у зрителите, които заподозряха, че вероятно журналистката е излязла в заслужен отдих след натоварената, но не особено успешна за нея година. Причината за неявяването ѝ в ефир било погребението на баба ѝ Цанка, която била повече от втора майка за нея. Още в детските си години Лора била поверена на нейните грижи и тя имала голям принос за нейното развитие като личност и професионалист.

Освен това станала нейна вдъхновителка, защото въпреки напредналата си възраст никога не излизала от дома си без червено червило и грим. Задължително ходела на педикюр и ядяла само вкусни ястия, защото смятала, че храната е щастие. Точно тя насърчавала внучка си да престане да бъде толкова самокритична по отношение на външния си вид и да започне да се приема такава, каквато е. Бабата на Крумова ѝ била в голяма помощ и в отглеждането на нейния син Явор. Макар да не го кръстила на нея, както мечтаела още от тийнейджърка, а на своя свекър, дори не се поколебала дали да го запише да посещава детска ясла. Всеки ден го водела в дома на баба си, която още от пеленаче го поела и обгрижвала, пише ретро.

Детето също тежко приемало липсата ѝ, след като Крумова едва събрала сили да му съобщи, че тя вече не е сред живите. В момента журналистката продължава да не бъде на себе си и почти не желаела да разговаря с близките си. Чувствала се неадекватна за работа, но направила всичко възможно да подготви предаването си, защото имало опасност и столът ѝ в „Събуди се“ да изстине, както този в „Комбина“. Съпругът ѝ Сотир се притеснил, че изпаднала в тежко депресивно състояние, през каквото преминала и след като родила. Уплашена от трагичния старт на годината, Лора имала намерение да посети астролог или екстрасенс, за да разбере очакват ли я нови житейски удари в близкото бъдеще.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *