HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С кавър на Army Of Lovers кюстендилска формация обра аплодисментите на фестивала „Пей, сърце“

Музикална група на кюстендилския диригент Димитър Цветков грабна голямата награда от 11-ото издание на Националния фестивал на шлагерната и старата градска песен „Пей, сърце-2017“. Над 70 формации от цялата страна гостуваха в Кюстендил в рамките на форума, като общият брой на участниците бе над 600.
Наградният фонд се осигурява от община Кюстендил, като победителите се излъчват в различни категории. Формация „Геран“ от Кюстендил взриви публиката с кавър на Army Of Lovers. „По получените аплодисменти личи, че направихме шоу… Оставяме следа в „Пей, сърце“, убеден е един от участниците в групата, младият кюстендилец Даниел Григоров.
Голямата награда на фестивала за групи спечели групата за стара градска песен „Еделвайс“ от Кюстендил на Димитър Цветков. Наскоро те обраха овациите на фестивал в Македония. Голямата награда за формации отиде при Мъжка вокална група „Стил“, гр. Белене, а Голямата награда на фестивала за оркестри бе присъдена на Тамбурашки оркестър „Кратовски тамбураши“, Сдружение за култура и изкуство „Свети Георги Кратовски“, гр. Кратово, Македония.
ГЕРГАНА ИВАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Защитено съдържание!