С 2-дневно сватбено парти и 150 гости собственикът на Кордопуловата къща Г. Паспалев и половинката му Светла „бетонираха“ връзката си, най-щастлива бе дъщеричката им Никол

Собственикът на Кордопуловата къща в Мелник Гаврил Паспалев и половинката му, радиожурналистката Светла Бурова, вдигнаха сватба след 6-годишна връзка и два дни като в приказките се веселиха със 150 приятели и близки.

Лятната градина на комплекс над Благоевград събра гостите от родния град на булката Кърджали, от Мелник, откъдето са корените и където е бизнесът на младоженеца, от Стара Загора, София и Благоевград, от Алистрати, Гърция, пък специално пристигнаха негови братовчеди със семействата си.

Най-щастлива на веселото парти бе 4-годишната им дъщеричка Никол, която пък преди месец, на 21 май, бе единствената им шаферка на ритуала по подписване на граждански брак, който младоженците направиха в Кордопуловата къща, в тесен кръг с родителите Стоянка Паспалева и Георги и Росица Бурови. За венчавката си двамата избраха уникалния храм „Св. Антоний“.

Светла не пропусна да покани на сватбеното си парти приятелките от детинство, както и целия курс по „Филмова и тв режисура“, които заедно са влезли в ЮЗУ през 1998 г. и заедно са завършили. Гаврил не остана по-долу от половинката си и сподели щастливия повод с най-близките си от ученическите години в гимназията и студентството в УНСС, и от махалата, в която е израснал в центъра на Благоевград.

За всички гости младоженците бяха приготвили подарък-изненада: сватбени ракия и вино от най-добрите си реколти със съвет да се пият с удоволствие и мярка. Две дизайнерски рокли смени булката на партито, с едната от които бе и на венчавката.

След полунощ на сватбената вечеря пристигна и неочакван подарък от приятелите им Красимир и Свилен Спасови и Борис Ангов – известният духов оркестър на Сандански, който вдигна всички на дансинга.

Купонът продължи до сутринта, но бе подновен на следващия ден в късния следобед и приключи в неделя по късни доби.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *