HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Талисманите на „Пирин” /ГД/ и „Банско” се врекоха във вечна дружба

Вечната дружба между „Пирин“ (Гоце Делчев) и „Банско” бе скрепена от талисманите на двата отбора Младен Илиев и Костадин Асев. Те обещаха да пътуват заедно за мачовете и подкрепят любимците си от трибуните.

„Побратимяването” стана по време на приятелската среща между „Пирин” /ГД/ и „Банско” през уикенда. Костадин Асев пристигна с фланелка на „Банско”, с която се бе снабдил броени минути преди да се качи на автобуса за Гоце Делчев, и побърза да увековечи момента, позирайки с шофьора на козлите Красимир Манзурски. От своя страна, любезният домакин Младен Илиев му осигури най-доброто място, за да гледа мача, и получи обещание жестът да му бъде върнат при визита на стадион „Свети Петър“.

Двамата си поговориха за своите тимове, като гостът пожела на неврокопчани догодина да играят във Втора лига. Той не скри и комплиментите си за стадиона на гоцеделчевци, на който бе за първи път. От своя страна, „колегата“ му върна жеста и пожела „Банско” да изпълни целта си и да запази мястото си при професионалистите. Самият той не скри, че след „Пирин“ е фен на козлите, където играят много от неговите любимци – Абди Абдиков, Любомир Витанов, Петър Лазаров, Мурад Ибраим, Ангел Юсев, Христо Кирев и Ахмед Адемов, с които има незабравими мигове от времето, когато се състезаваха за „Пирин“.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *