Тези двойки мислеха, че ще разнообразят секса, но се разочароваха

Казват, че ако сексът не се разнообразява, с годините става скучен и омръзва. Ето защо много двойки прибягват до това да опитват нещо ново в леглото. Забавно е, сплотяващо е, повишава градуса на възбудата, но може и да е пълен провал, пише аз-жената. Ще споделим анонимните истории на жени, дръзнали да опитат нови неща в секса, които се оказали абсолютен провал.

Игра с храни
„Бяхме чули, че е много секси да се включват различни възбуждащи храни в сексуалната игра. Ето защо с партньора ми добавихме не само сметана, но и шоколад, ягоди, сладолед. Отначало беше страхотно, докато не осъзнах, че съм съсипала любимите си чаршафи, а и че съм пипнала вагинална гъбична инфекция.“ А. Н. 27 години.

Секс на задната седалка в колата
„Звучеше секси, пък и повечето ни приятели го бяха правили в колата. Решихме да го направим на задната седалка. Тъкмо когато бяхме чисто голи на прозореца ни почука полиция. Никога повече няма да повторя това!“, Л. С, 33 години.

Пошляпване
„Покрай цялата тази истерия около „50 нюанса сиво“ решихме да опитаме някои секс играчки, които причиняват лека болка. Освен тях помолих гаджето ми да ми удари шамар, с който очаквах да се възбудя още повече, но всъщност ме заболя много силно. Така и не правихме секс. Това не е за мен.“ Р. П., 22 години.

Секси съобщения
„Най-добрата ми приятелка непрекъснато си пише мръсни съобщения с гаджето си. Идеята ни допадна. Правехме го непрекъснато – изпращахме си секси съобщения и снимки на интимните си части. Всичко вървеше страхотно, докато един ден зет ми не попадна на телефона на малкото си братче. След като видя снимка на голия му пенис, изпратен до мен, мисля, че няма да повторя повече това! Все още ме е срам…“ Д. Е., 32 години.

Срещи в хотел
„За да разнообразим връзката си, а и за да върнем искрата обратно, решихме да се срещаме веднъж седмично в хотелска стая като гаджета. Наехме стая и отначало вървеше страхотно, докато не осъзнахме, че сме се заразили с нещо, може би от чаршафите. И двамата осъмнахме с жесток обрив един ден. Платихме висока цена за това удоволствие.“, З. С., 35 години.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *