Това са женските жестове, които действат като магнит за мъжете

Ако мислите, че гърдите, очите и дупето са най-привлекателните неща за мъжете, грешите. Изследванията показват, че има съвсем други коренно различни женски жестове и черти, които действат като магнит за мъжете.

Сутрешното разтягане
Да гледат как любимата им се протяга и измърква като котенце рано сутрин за мъжете това е едно истинско удоволствие. Разбира се, късите поли, секси извивките на тялото и остроумието все още са привлекателни за мъжете, но протягането е просто неустоимо.

Естествена кожа без грим
Жените погрешно мислят, че мъжете няма да ги забележат, ако са без грим. Всъщност, почти всеки мъж, когото бихте попитали ще ви отговори, че не харесва грима, особено тежкия.

Леко закръглено коремче
Следващият път, когато партньорът ви понечи да ви щипне любовно по коремчето не се дърпайте – те просто обожават да го правят. Противно на схващанията, че мъжете харесват плоски и добре оформени коремни мускули, леко закръгленото коремче (не шкембе) е истински привлекателно за повечето мъже.

Бръчките
Фините линии и бръчиците притесняват непрекъснато жените. Мажем се с какви ли не кремове още от 20-те си години, за да предотвратим появата на бръчки, а не трябва. Мъжете много си падат по линиите, образували се от смях около очите и устните. Освен това те ги възприемат като признак на зрелост и опитност.

Части на тялото, нехванали тен
Едно от любимите неща на мъжете е да свалят банския ви и да разгледат останалите бели части на кожата. Привлекателното в това е, че тези части обикновено са най-интимните, което автоматично ги прави специални – само мъжът ви ще ги зърне след като свали дрехите ви!

Добрият апетит
Не съществува мъж, който да не се подразни на непрестанните диети на жените, тяхното пресмятане на калории, консумирането на ужасните за силния пол зелени салати (които те наричат треволяци и тям подобни) и пропускането на вечерята. Ако обичате пица, пържени картофки, торта и най-вече похапвате с охота, ще сте наистина неустоима за всеки мъж.

Рошавата коса
Небрежната коса е любима на мъжете, защото могат да прокарват пръсти през нея, да ви подръпват леко по време на любовната игра и да не се притесняват, че можете да изпискате, че ви развалят прическата.

Очилата
Не бързайте да си слагате лещите, ако отивате на среща. Оставете очилата си, защото мъжете просто ги обожават. Те ви правят секси и неустоима в техните очи.

Босите крака
Босите женски крачета са фетиш за някои мъже, а за други са просто секси. Мъжете винаги поглеждат към женските крака и в повечето случаи не бедрата са най-магнетичната част, а именно стъпалата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *