УБИХА СТЕФАН ЯНЕВ ОТ КОЧЕРИНОВО!

Възрастен мъж е намерен убит в блока си в столичния квартал „Люлин”. Той се казва Стефан Янев, бивш военен от град Кочериново,  и е на 87 години. Той има къща в Кочериново и апартамент в столицата, беше обявен за издирване на 12 февруари, когато изчезва, след като разкрива в телевизионно предаване, че трите му внучки са живеели в тотална изолация.

Вчера бяха задържани дъщеря му и зет му.

Три деца живели в пълна изолация в продължение на години. За случая бе разказано първоначално в „Съдебен спор“. Децата никога не са посещавали училище и фактически са били заложници на родителите си, които „не харесвали българското училище”.

За случая сигнализирал дядо им Стефан Янев, който вчера беше намерен мъртъв.

Представители на „Социално подпомагане” – Люлин заявиха, че техен човек дошъл в апартамента, в който са били затворени децата, след като получават сигнал. Опитите да се достигне до семейството и децата били неуспешни. Родителите не са съдействали на социалните.

След влизането си най-сетне в апартамента установяват, че децата са живеели в много лоши условия. Родителите от своя страна обясниха в „Съдебен спор”, че просто не харесвали българското образование. Социалните тепърва ще проучват случая с родителите, които са били адвентисти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Пешо

    Време е да се проумее, че адвентистите не са просто секта, а душевно болни!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *