УЖАСЯВАЩИ РАЗКРИТИЯ! Съпрузи изгоряха като факла заради комшийска вражда

Мистериозно убийство на семейството от габровското село Богданчовци е разкрито. Съседи поръчали да убият Илия и Еленка Спиридонови заради комшийска вражда, гарнирана с клетви за смърт, пише пик.

Арестувани са баща, син и предполагаемият убиец. Жестокото престъпление беше извършено на 11 август. На следващия ден труповете на мъжа и жената бяха открити овъглени, тъй като килърът запалил къщата им, за да прикрие следите си. Аутопсията обаче показа, че Илия и Еленка са били простреляни с по един куршум в сърцата.

Семейство Спиридонови отишли да живеят в селото преди няколко години. Били затворени, не комуникирали почти с никгоо. Илия бил пенсионер, а Еленка работела в габровско предприятие. Те обаче имали тежък имотен спор с комшии. Спиридонови започнали да отправят зли клетви към съседите си. По ирония на съдбата след поредното проклинане единият син на комшиите катастрофирал тежко и загинал. Хората буквално озверели и приписали злощастния инцидент на Еленка и Илия. Не спирали да ги обвиняват, че заради злобата им детето им е загинало на пътя.

Комшиите не спрели да търсят начин да ликвидират Спиридонови, водени от правилото „око за око, зъб за зъб“. Синът и бащата взели нещата в свои ръце и потърсили човек, който да ликвидира враговете си.

Успели да намерят човек, който да изпълни поръчката им в русенското село Бяла. Срещу съответната сума, той гръмнал двамата съпрузи – Илия в гърдите, а Еленка в гръб.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *