Феновете на „Бела“ заработиха глоба на любимците си, футболист застава пред съда с обвинение в подкуп

Феновете на „Беласица“ заработиха глоба на любимците си на съседското дерби срещу „Вихрен“. Взривените бомбички на пистата от домакинската агитка надлежно бяха описани в докладите на дежурния делегат и шеф на областната централа Александър Кабзималски и главния съдия Тихомир Алексов. Провинението с нерегламентирана пиротехника в аматьорския футбол се наказва с парична санкция от 250 лв.
Само трима играчи прекрачиха границата на феърплея през отминалия уикенд в Трета лига. Единственият червен картон в предпоследния кръг на Илиян Илиев от „Миньор“ и петият жълт на Атанас Велев от „Свобода“ бяха таксувани рутинно с по 1 мач, а за две срещи на трибуните Дисципът въдвори Радостин Джогански от „Велбъжд“ за 9-ото официално предупреждение от началото на настоящата кампания.
Безоблачната събота откъм скандали на терена беше нагорещена до червено от заведеното дело срещу футболист на „Хебър“, заради което зоналната централа взе решение да спре състезателните му права за неопределено време. Иван Стоянов застава пред съда в Пловдив на 4 юни с обвинение в подкуп на юноши от „Локомотив“ /Пд/ с цел манипулиране на резултати в първенството на елитната група до 19 г. през сезон 2015-2016 г.
ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *