Футболистът Мартин Газиев празнува Рамазан Байрам със семейството си в Абланица

Футболистът Мартин Газиев отпразнува с най-близките си в село Абланица големия празник на мюсюлманите Рамазан Байрам, като в центъра на вниманието бяха съпругата му Рамзие и малката им дъщеричка Рая. Освен на срещите с приятели и близки те присъстваха и на неговите тренировки.

Халфът, известен с железния си нрав, не си позволи да изостави тренировките си дори и по време на празниците. Самият той иска да навакса изоставането във формата си след тежката операция, която го остави извън терените през есента. Играчът обаче съчета полезното с приятното и взе на едно от заниманията си двете си любими дами – дъщеричката и съпругата си, и заедно поеха по пътеките към река Бистрица до родното му село Абланица. Маршрутът е един от любимите не само на Мартин Газиев, който често може да бъде видян по него да разпуска с ходене, а и на жена му. Това обаче бе първият излет за щерка им, която с радост ги придружи.

Веднага след това пък у дома бившият футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) и „Пирин“ (Разлог) посрещна братовчед си Хамид Барутев, който бе дошъл за празника.

ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *