Хематоми, избити зъби и…… Охраната на клуб в Студентски град бие?

Хематоми по лицето, избити зъби и наранявания по тялото и слабините – това е равносметката от побоя над 18-годишния Мирослав, който пострада в дискотека в Студентски град. В „България сутрин“ той и приятелят му разказаха какво се е случило в злополучната нощ. За инцидента съобщи лично в социалните мрежи майката на нападнатия младеж. От клуба в Студентски град са категорични, че нямат информация за подобен инцидент.

Там 18-годишният Мирослав и негови приятели били на рожден ден. „Вечерта си беше нормална, имахме сметка на масата, която платихме. Но понеже бутилката свърши, моят приятел отиде до бара да си поръча малка водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше разбрал колко струва чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да отидем с тях“, спомня си Мирослав пред Bulgaria ON AIR.

Той опитал да реши конфликта по мирен начин, но опитите му се увенчали с неуспех.

„На влизане веднага ни удариха по един път в корема, него го изритаха между краката. Разбиха ми на мен носа и в този момент съм припаднал“, разказа пък приятелят на Мирослав, който е непълнолетен, но въпреки това е бил допуснат в нощното заведение. Биячите били четирима.

Майката на пострадалия – Татяна Райкова, разказа: „Подадох жалба в полицията, подадох жалба срещу нейното бездействие, пише dnes.bg. Те нищо не са направили по въпроса с презумпцията, че моят син е отказал съдействие от полицията. На въпрос „Желаете ли съдействие от полицията?“ е отговорил: „Не, желая линейка“.

„Когато той е целият в кръв, уплашен, без да знае защо е бит, той не знае нито правата си, нито какво съдействие би му оказала полицията в този момент“, настоя майката.

Тя съобщи, че след инцидента на сина ѝ се обаждали хора от клуба и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея – че Мирослав е невъзпитан, наркоман и пияница.

„Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми“, отправи апел Татяна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *