ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ

ОВЕН
Любимият човек ще ви подкрепя днес във всяко ваше начинание. Решили сте, че знаете по-добре от всички как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация и не приемате чужди съвети. Дайте си почивка от напрегнатата работна седмица.

ТЕЛЕЦ
Интересен и весел ден за някои от Телците. Отлично се справяте с организацията на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Но този ден няма да премине съвсем без трудности. Възможни са проблеми в семейството. Запазете спокойствие с децата си, ще ви поднесат неприятни изненади. Помогнете им със съвет или добра дума.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците в събота са настроени положително към околните и не може да не привлекат към себе си съмишленици. Ще имате среща с приятел, когото не сте виждали отдавна. Срещата ви ще е много топла и сърдечна и ще ви зареди с положителна енергия.

РАК
Безсилни сте пред неблагоприятното стечение на обстоятелствата в деловата сфера. Задачата ви е да минимизирате загубите, но малко от вас ще успеят. Има риск да загубите доверието на човека, от когото зависи професионалното ви бъдеще, или да не оправдаете очакванията на работодателя си.

ЛЪВ
За предпочитане е в събота да останете на- саме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат. Ако все пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, ще стигнете до някакъв резултат и на практика няма да имате поводи за тревоги и вълнения.

ДЕВА
В събота неопределеността на ситуацията може да ви подейства доста на нервите. През деня ще се появи възможност да изясните интересуващите ви въпроси и да оправите отношенията с родителите си или с други, важни за вас хора. Замисляйки това или онова начинание, дори то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово състояние.

ВЕЗНИ
От много време не сте виждали приятелите си и сега е моментът да ги сюрпризирате с предложение за среща. Опитайте се да парирате атаките от колеги срещу вас, като запазите спокойствие и проявите дипломатичност в отношенията. С метода на убеждението вие ще успеете да привлечете съмишленици и да изпълнят желанията ви. Ще се отправите на път по неприятен повод.

СКОРПИОН
Сложно ще е общуването с децата за Скорпионите. Прекалено сте взискателни към тях, а е събота и денят предполага почивка и малко мързелуване. Интуицията ви ще покаже верния път, по който да вървите и да надграждате себе си. Вслушайте се в нея! Възможно е всичко да завърши с отношения, от които ще имате бъдещи ползи.

СТРЕЛЕЦ
Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини. В резултат е възможно още повече да се сближите или да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения.

КОЗИРОГ
През този ден не се увличайте в устройване на личния живот, няма да постигнете нищо, което да бъде принципно ново. По-добре насочете своята енергия в изграждане на някакво ново начало. Вашата половинка обезателно ще ви помогне в това. Ако въпреки здравия разум започнете да се стремите към невъзможното, ще похабите времето и силите си напразно.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите в събота са вероятни проблеми от деликатен характер. Някои ще посрещат гости у дома си, не показвайте, че в момента въобще не ви е до това. Не правете разходи, за да погъделичкате егото си. Парите ще ви потрябват съвсем скоро за голям проект със съдружници. Жените Водолеи са настроени романтично, очаквайте изненади от любимия си.

РИБИ
Днес има голяма вероятност да срещнете човека, когото търсите отдавна. Постарайте да не изпуснете възможността да намерите своето щастие. У бизнесмените нараства интересът към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *