ХОРОСКОП ЗА 27 МАРТ

ОВЕН

По­не­дел­ник оп­ре­деля нав­ли­за­не­то ви в нов ци­къл, от­насящ се до лю­бов­та. Днес Ов­ни­те са оду­хот­во­ре­ни от лю­бов­но­то си нас­трое­ние и ус­пе­хът им ще се дъл­жи на лю­бов­та. То­ва чувс­тво дос­та ви ене­рге­ти­зи­ра, за­беля­зва се нов при­лив на си­ли и оп­ти­ми­зъм. Биз­нес­ме­ни­те да наб­лег­нат на пар­тни­ра­не­то.

ТЕЛЕЦ

Осо­бе­но важ­но за Тел­ци­те в по­не­дел­ник е да се об­лег­не­те на ха­рак­тер­но­то си тър­пе­ние. Някои зат­руд­не­ния в служ­ба­та и фи­нан­си­те мо­же да прео­до­лее­те са­мо ако из­ча­ка­те раз­воя на съ­би­тия­та. При някои се наб­лю­да­ва лю­бо­вен им­пулс и ве­роя­тно ще се под­да­де­те на въз­дей­ствие­то му.

БЛИЗНАЦИ

Дос­та неп­рия­тен ден за са­мо­чувс­твие­то на Близ­на­ци­те. За­поч­ва­те деня сил­но за­тор­мо­зе­ни и уе­ди­не­ни с проб­ле­ми­те си. Фи­нан­си­те ви са под пок­ро­ви­телс­тво­то на ваш родс­тве­ник, кой­то ще ви нап­ра­ви ус­лу­га. В про­фе­сио­на­лен ас­пект ще има­те прек­рас­ни ре­зул­та­ти и ще бъ­де­те въз­наг­ра­де­ни.

РАК

Дос­та доб­ре за­поч­ва­те деня, ще се рад­ва­те на осо­бе­ни при­ви­ле­гии. Мно­го въз­мож­но е някой ваш прия­тел да ви нап­ра­ви фи­нан­со­ва ус­лу­га. Ра­бот­ният ви ден е ус­пе­шен и мно­зи­на ще се чувс­тват прек­рас­но от доб­ри­те ко­ле­гиал­ни взаи­моот­но­ше­ния. Оча­кват ви труд­нос­ти в до­ма, кои­то ще преодо­лее­те.

ЛЪВ

Ус­пе­шен ден за Лъ­во­ве­те и при някои от вас мо­же да има съоб­ще­ния от близ­ки в чуж­би­на. Въз­мож­ни са ма­те­риал­ни труд­нос­ти, по­ро­де­ни от спор с влия­тел­но ли­це. Слу­жеб­но нав­ли­за­те в пре­хо­ден пе­риод, за бла­гоп­рия­тно­то раз­ви­тие на кой­то се на­ла­га да бъ­де­те тър­пе­ли­ви и дип­ло­ма­тич­ни.

ДЕВА

За Де­ви­те по­не­дел­ник се свър­зва с ак­тив­на ра­бо­та, бла­гоп­рия­тно ще се раз­ре­ши важ­но за вас де­ло. Съ­щес­тву­ват лич­ни проб­ле­ми на фи­нан­со­ва ос­но­ва, но ако проя­ви­те па­сив­ност и не на­сил­ва­те об­стоя­телс­тва­та, въз­мож­но е да има­те при­до­бив­ка. Бъ­де­те вни­мател­ни в кон­так­ти­те си с колегите!

ВЕЗНИ

Въп­ре­ки някои пси­хи­чес­ки за­тор­мо­зе­нос­ти при Вез­ни­те в по­не­дел­ник ще бъ­де­те пер­фек­тни в дей­ствия­та си и е под­чер­та­на ус­луж­ли­вос­тта ви към око­лни­те. Фи­нан­со­во сте в апо­гей и ед­ва ли някой от вас има по­вод за при­тес­не­ния на те­ма па­ри. Ус­пеш­но пар­тни­ра­не в биз­не­са ще ви до­не­се об­ла­ги.

СКОРПИОН

Щас­тлив ден за Скор­пио­ни­те, осо­бе­но за да­ми­те. Мъ­же­те ще бъ­дат за­рад­ва­ни от от­но­ше­ние­то на же­на към тях. Про­фе­сио­нал­но по­не­дел­ник е мно­го ус­пе­шен, а и на са­ми­те вас ще ви бъ­де прия­тно от от­но­ше­ние на око­лни­те. Биз­нес­ме­ни­те имат те­жък ден и ед­ва ли ще се справят със за­да­чи­те си.

СТРЕЛЕЦ

Във ве­ли­ко­леп­но нас­трое­ние за­поч­ва­те по­не­дел­ник. Чувс­тво­то ви за прия­тел­ски и хар­мо­нич­ни взаи­моот­но­ше­ния е за­си­ле­но и по­ве­че­то от вас ще го де­монс­три­рат във всич­ки сфе­ри на все­кид­не­вие­то си. Про­фе­сио­нал­но пе­че­ли­те сим­па­тии по­ра­ди доб­ра­та си ра­бо­та в об­щу­ва­не­то с око­лни­те. Нагърбили сте се с голяма странична дейност, потърсете помощ, за да се справите в срок с нея.

КОЗИРОГ

По­не­дел­ник ид­ва при Ко­зи­ро­зи­те с но­вос­ти, ци­къл на вдъх­но­ве­ние и про­ме­ни, кои­то го­ворят за въз­раж­да­не. Днес ще се чувс­тва­те осо­бе­но прия­тно от хар­мо­нич­ни­те взаи­моот­но­ше­ния в до­ма си и мно­зи­на ще са щас­тли­ви от оби­чта, коя­то ще им се зас­ви­де­телс­тват лю­би­ми­те хо­ра. Ще имате неочаквана среща с човек, с когото сте били в приятелски отношения, позабравени в годините.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­леи­те са по­лез­ни за дру­ги­те, но не и за се­бе си. Ве­роя­тно се чувс­тва­те ужа­сно, тъй ка­то по­ве­че­то от вас се стремят към уе­ди­не­ние или са­мои­зо­ла­ция. На ра­бот­но­то място има­те пок­ро­ви­телс­тво­то и прия­тел­ско­то от­но­ше­ние на мъж, кой­то ще ви по­мог­не да из­ле­зе­те от със­тоя­ние­то си на за­тор­мо­зе­ност. В службата са обтегнати отношенията ви с началниците, не се набивайте на очи, вършете си работата и няма да имате проблеми.

РИБИ

Връз­ки­те и прия­тел­ски­те взаи­моот­но­ше­ния са ос­нов­ният фак­тор за ус­пе­шен по­не­дел­ник при Ри­би­те. Да­ми­те мо­гат да раз­чи­тат на не­чия мъж­ка под­кре­па, при мъ­же­те съ­що не лип­сва по­мощ от приятели. Про­фе­сио­нал­но ан­га­жи­ра­ни­те имат прек­ра­сен ден, свър­зан с из­вес­тия за близ­ки хо­ра или положителен финал на съдебно дело за делба на имот.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *