ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
Вторник е много благоприятен за професионалните ви дела и обещава постигане на желаната реализация. Очертава се и доста ползотворно пътуване и срещи със съмишленици. Ядовете и неприятностите ви във вторник се свързват с клевета с цел да ви злепостяват пред началници.

ТЕЛЕЦ
Вашият ден се характеризира с благоприятни трансформации, които обаче първоначално може да ви причинят ядове и притеснения. За някои Телци изгодните перспективи засягат заминаване в чужбина с финансови придобивки. Имате влиятелни връзки, делата ви ще бъдат подкрепени.

БЛИЗНАЦИ
Очевидно новостите, които се наблюдават в личния ви живот, едва ли ще ви създадат приятни емоции днес. Изпъкват ядове от семейно естество, които ще засегнат не само вас. Все пак не забравяйте крайния резултат, посрещнете неволите. Ползотворна среща от служебно естество.

РАК
Въпреки тревогите ви и известна предубеденост вторник е успешен за Раците. Притесненията ще се окажат неоснователни, ще се успокоите след среща или получаване на съобщение. Денят е добър за професионалните ви дела, не е изключено изненадващо да ви зарадват с увеличение на заплатата.

ЛЪВ
Денят стимулира с паричен сюрприз и с новите перспективи, които се откриват пред мнозина. Имате шанс да промените професионалната си дейност, стига да направите някакъв компромис, дори да се откажете от известни удобства. Не взимайте прибързани решения.

ДЕВА
Вторник не е лек за вас, но е благоприятен за самореализация. За мнозина проблемът е финансов или засяга такъв вид документация. Ще намерите изход, дори може да се справите по-добре. Задействайте връзки и контакти. Чрез тях имате шанс да удовлетворите потребности си.

ВЕЗНИ
Благоприятен ден за домашни дела, за хармонизиране на семейни взаимоотношения, за любов. Дори за някои Везни се открива неочаквана възможност да сключат доста изгоден брак въпреки несъгласието на родителите. Вторник е добър за бизнес партниране и финализиране на сделки.

СКОРПИОН
Мнозина от вас ще бъдат приятно изненадани с получаване на пари или уреждане на финансов въпрос по съдебен път. Контактите ви през деня ще повлияят благотворно и за професионалните ви дела. Единствените тревоги са със съпруга/та/. Очакват ви нежелани ситуа-ции.

СТРЕЛЕЦ
Изпъкват финансови облаги, които обаче някои от вас ще постигнат по съдебен път. По принцип вторник е ползотворен за делата ви, ако действате в сътрудничество и донякъде сте готови на компромиси. Възможно е да се сблъскате със служебни неприятности, но ще ги преодолеете с други хора. Не се отказвайте от намерението си да започнете собствен бизнес, разработете стратегия.

КОЗИРОГ
Не е изключено да имате някои лични проблеми, да преживявате огорчения и провали. Но вторник е успешен и за мнозина печеливш. Най-благоприятни възможности се очертават за справяне с домашни задачи. В тази връзка се наблюдават и материални придобивки, свързани с наследство. Съдебен спор ще бъде разрешен във ваша полза, както са и очакванията ви.

ВОДОЛЕЙ
За някои вторник носи ядове от бизнес естество, а за други Водолеи – притеснения в службата. И в двата случая съществено място заемат контактите, ще намерите разрешение на проблемите си. Някои може да получат неочаквани пари. Малки неприятности от любовно естество, изчакайте момента, когато ще можете да кажете онова, което ви притеснява във взаимоотношенията ви.

РИБИ
Вторник е напрегнат и за мнозина от Рибите определя домашни ядове. Трудно ще се справите, необходима е помощ отвън. Не се препоръчват и контакти днес, около вас има хора, които не могат да ви бъдат приятели. Добрата преценка е част от успеха, така че бъдете наблюдателни и не споделяйте. Ще имате обаче съдействие или подкрепа по финансов проблем.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *