Чакъро пропусна последния мач на „Пирин“ /ГД/, за да се ожени пред 400 гости за любимата си Петя

Близо 400 гости присъстваха на сватбата на футболиста на „Пирин“ /Гоце Делчев/ Иван Танчев със санданчанката Петя. 25-годишният петричанин подари годежен пръстен на любимата си преди година, като чаканият жест съвпадна точно с деня, в който Иван се раздели с родния си клуб “Беласица”.
От началото на този сезон Чакъро, както е прозвището на десния бек, рита за неврокопчани, но пропусна последния мач на отбора си, за да узакони семейното си положение. На младото семейство Танчеви кумуваха Мария и Божидар Караджови, сватбата уважиха близки, роднини и приятели на младоженците.
Пожеланията си за безоблачен брак на бившия си съотборник и половинката му поднесоха вкупом почти всички футболисти на ОФК “Беласица”, независимо от предстоящия им двубой с пернишките “чукове” в края на уикенда.
Родителите на Иван и Петя им подариха меден месец в Банско, като родният ски център измести първоначалната дестинация Дубай заради дългото пътуване и радостния факт, че първият наследник на младото семейство вече е на път.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *