ЧИТАТЕЛИ СИГНАЛИЗИРАТ! Контейнерите пред офиса на шефа на фирмата за чистота в Сандански преливат от боклуци, катастрофирал автомобил 3 години задръства улицата, никой не се впечатлява

„Контейнерите пред офиса на управителя на общинската фирма за чистота в Сандански „Стройкомтранс“ Павел Ерменков преливат от боклук. Изумена съм. Не му ли прави впечатление на шефа на фирмата грозната гледка, преди да влезе в кабинета си, все пак отговарят за чистотата”, заяви пред репортер на вестник „Струма“ санданчанката Теменужка Великова. Ето какво разказа тя:

„От няколко дни контейнерът на ул. „Любен Каравелов” ,където е сградата на фирмата по чистота, прелива от боклуци. Нелицеприятната гледка се допълва от аварирал лек автомобил, който от 3 години стои паркиран на метри от входа на фирмата и се превърна в убежище на бездомни котки и кучета. Това, ако беше в някоя друга държава, този автомобил щеше на минутата да бъде преместен”, заяви Великова. „Има и друг куриоз – допълни тя. – На метри от сградата на чистотата се намира къща, на чийто покрив се отглеждат гълъби. Изпращала съм сигнали до предишния управител на общинското дружество по чистота. Отговорът бе: „Ще решим проблема”. Не познавам новия управител, но съм изумена как един управител на чистотата, преди да влезе в кабинета си, не се впечатлява от грозната гледка пред сградата и входната врата, която е в окаяно състояние. Всички ние, гражданите на Сандански, си плащаме данъците и такса смет. Ако не ги платим, ни начисляват лихви, а каква е отговорността на управителя на чистотата”, попита  Теменужка Великова.

Потърсен за коментар, кметът Кирил Котев заяви: „Запознат съм с проблема с авариралия автомобил. Той е катастрофирал преди 3 години и е оставен на улицата. Собственикът му е открит, но същият от години е в Испания. Не сме преместили колата, защото не сме го уведомили, но обмисляме вариант да го махнем от уличното платно“, заяви градоначалникът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *