Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Чорба от агнешки дреболии

Необходими продукти:

500 г дреболии, 5 с.л. растително масло, 100 г лук, 1 яйце, 1 ч.л. червен пипер, магданоз, сол и джоджен.

Начин на приготвяне:

Дреболиите се измиват много добре, попарват се с вряща вода и се нарязват на ситно. Преместете ги в подходяща тенджера и ги залейте със 6 ч.ч. гореща вода. Варете на тих огън. Задушете нарязаният лук в мазнината, поръсете с червения пипер и добавете към врящите дреболии. Посолете и продължете да варите. Застройте с разбитото яйце и поръсете с джоджен и магданоз.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *