Шокиращи разкрития около смъртта на намерения в планината експолицай

На 27 юли мистериозно в гората на пловдивското село Първенец изчезва бившият полицай Димитър Даскалов. След непрестанно търсене, почти денонощно, вчера той бе открит мъртъв от сина си Илия и брат му Георги. Двамата всеки ден участваха в доброволните екипи. Тялото на Димитър бе откарано в Съдебна медицина, за да се установи дали е починал от раната на главата си в следствие на падането, или е бил с напучени крайници и е издъхнал в адски мъки, страдайки дни наред.

Именно потрошеното тяло на експолицая събуди и други съмнения у жителите на Първенец, пише пик. Според тях причината за смъртта на Димитър не е падане.

В дните, в които 51-годишния мъж бе търсен от близки и приятели, от ловци и полицаи, местните хора си говореха, „е пенсионираният полицай може да е блъснат от кола на асфалтовия път и трупът му да е изхвърлен на пусто място. Точно там – край асфалтовия път, се губели следите му“.

От мобилния оператор засекли последен сигнал на същото място от телефона на Димитър. Там любимото ловно куче на даскалов също загубило следата му. Затова хората от Първенец логично предполагаха, че може да е блъснат, а шофьора да е опитал да прикрие следите на катастрофата. Според полицията обаче при първоначалния оглед трупа на Димитър не били открити следи от насилие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *