АБИТУРИЕНТ И СТОТИЦИ ГОСТИ ОСТАНАХА ПОПАРЕНИ! В разгара на купона някой разби 3 врати и задигна парите за тържеството

Един от най-наглите и дръзки обири бе осъществен в гърменското село Дебрен преди дни. Извършен е с изключително хладнокръвие и арогантност в къщата на зрелостника Саид Купенов, в нощта, в която той празнувал завършването си.

Докато цялото семейство на Саид със стотици приятели и роднини се веселили и танцували в дебренския ресторант, наглеци успели да проникнат в къщата им и необезпокоявани от никого, тъй като и комшиите били на абитуриентската, изкъртили три входни врати на етажа и проникнали вътре. Откраднали са 3000 лева, които семейството приготвило да плати на следващия ден за тържество на сина си.

Всички приятели, близки на семейството на Саид и жителите на Дебрен са възмутени от наглата кражба. Родителите на абитуриента са изключително скромни и трудолюбиви, животновъди са и гледат около 200 овце, което изисква много усилия.

Саид завършва Природо-математическата гимназия „Яне Сандански“ в Гоце Делчев, активно помага в бизнеса на родителите си, много добър ученик е и има намерения да продължи образованието си.

За случая е информирана полицията, провежда се разследване.

КАТЯ УШЕВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *