Адвокатът на изверга, който уби Виола: Не превръщайте случая в сензация, това е трагедия за две семейства

Адвокатът на убиеца на Виола проговори пред медиите, след като стана ясно, че 29-годишният Стефан Станев остава в ареста, пише пик. Самият той показва една хладнокръвност, заяви пред журналисти Ивайло Юруков, адвокат на Станев, който е обвинен за убийството на приятелката си.

„Към този момент няма съдебно-психиатрична експертиза, само предварително становище, което казва, че той е могъл да разбира значението на извършеното и да ръководи постъпките си. Ще има тройна разширена съдебно-психиатрична експертиза“, посочи адвокат Юруков.

По думите му Станев е бил лекуван от наркотични зависимости и е ходил на психиатър. „Не мога да коментирам доказателствата, при положение, че в момента се води разследване. Разговаряли сме с него около 2-3 часа. В момента има разпитани само няколко свидетели, няма съдебно-психиатрична експертиза, няма аутопсия“, каза защитникът.

Според него тепърва ще се събират доказателства по това производство. „Молбата ми към медиите е този случай да не се превръща в сензация, тъй като това е една трагедия за две семейства“, допълни Юруков. „Аз с него се познавам от неделя, не знам какъв човек е бил преди това, не знам какъв е и сега“, каза още той.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *