Ако чуете това от една жена, спукана ви е работата!

Със сигурност знаете, че доста често жените казваме едно, но всъщност имаме предвид обратното или съвсем друго. Какво да се прави – такава ни е природата. Но в цялата тази каша от казано, мислено и премълчано, се открояват 3 много опасни изречения. Ако чуете приятелката си да ви казва едно от тях, бъдете много, много внимателни в действията си.

Както си решиш!

Или: „Прави каквото искаш!“. Примерно й съобщавате, че искате да се видите с приятели, въпреки че сте имали план да гледате филм или да отидете някъде с любимата си. Каже ли ви: „Както си решиш!“, това съвсем не значи, че ще приеме всяко ваше решение по въпроса. Напротив! Отидете ли на въпросната среща с приятели – спукана ви е работата. Ще има дълго да си „плащате“ за тези няколко часа.

Нищо!

Както неведнъж сме ви казали – това е най-опасната дума в една връзка. Когато една жена каже: „Нищо!“ това означава само едно – има проблем и вие ще трябва да направите всичко възможно, за да разберете какъв е. Не я чакайте тя сама да си каже! Ще стане още по-зле.

Хубаво! Или: „Добре!“.

Ако разговорът завърши с една от тези думи, без допълнителна обосновка, значи хич не е добре, пише beu.bg. С подобно изказване, жената има предвид само едно: „Аз съм права и ще продължа разговора само, когато го признаеш.“ И по-добре наистина преосмислете позициите си. Иначе тя ще намери на чин да ви накаже… И то не веднъж.trafficnews

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *