Астролог предупреждава: Луната е в Скорпион, ще се случи нещо ужасяващо с всички ни!

Луната все още е в знак Скорпион и все още е опасен период. През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност, прогнозира астрологът Ивелина Пенчева. Ето какво още предрича тя: Често се случват конфликтни ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност към човешките слабости, да няма изречени обиди и унижения. Помнете, че сега и най-малката негативна мисъл или отрицателна емоция нараства многократно. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубаво. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

В 11-ти лунен ден, който продължава до 16:53 ч, трябва да се внимава да не се вършат глупости. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност.

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Внимателно се оглеждайте настрани, избягвайте скандалите и споровете. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Заболяванията в този ден представляват опасност най-вече за жените. Да не се убиват в този лунен ден насекоми. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието.

Подстригване – Можете да се подстригвате в рамките на 11 лунен ден, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия. 12-я лунен ден (започва от 16:53ч до 17:49ч на следващия ден) обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме, пише блиц. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, за да не бъдем лишени ние от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции, да има спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки.

Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови. Сънищата сега не заслужават да им се обръща внимание. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм. Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *