Бакшиши, пазете се! Жена съблазни таксиметров шофьор с гърдите си

Винаги сме знаели, че никога не трябва да вярваме на жените, които ходят без горнище на плажа. Нищо красиво не идва безплатно, съмнявайте се във всичко, особено в непозната жена, която започне да те гледа с повече от един чифт очи. Не ни вярвате?
Тогава се запознайте с историята на нещастния Убер шофьор, който бил посрещнат от жена с много очи, за вторите имаме информация дори за размера. Вместо да закара дамата до предложената дестинация, същата го целунала и поканила в дома си, най-вероятно да затегне тръбите, както често се случва.
Там обаче бързо променили плановете за евентуално розово развитие и вместо секс, нещастният шофьор получил опрян нож в гърлото, както и покана за изпразване на портфейла и прибирането на останалите ценности. 22-годишната Рейна Филос очевидно е вярвала, че всичко ще мине, но след като нейният приятел Антъни Кенеди извадил ножа и се опитал да изглежда застрашително, жертвата отказала да се раздели с финикийските си знаци, започнал да набира номера на 911. Горкият Антъни осъзнал, че дори и в обирите се изисква някакъв финес, развълнуван от ситуацията, успял да набие поне един тупаник на шофьорчето и след това избягал в неизвестна посока.
Приятелката останала, за да разкаже как именно таксиджията е виновен и се е опитал да я изнасили, ала версията ѝ не издържала пред полицаите. Полицейското куче бързо открило крадеца, който се скатавал в храстите и след това дошло времето за справедливост. И както сами се досещате, 22-годишната Рейна е свободна, а гаджето е в затвора.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *