УЖАС! Баща уби бебето си на живо по фейсбук

Мъж уби 11-месечната си дъщеричка, докато предаваше на живо по Facebook, предаде Си Ен Ен. 21-годишният тайландец е обесил момиченцето, след което се е самоубил по същия начин, съобщи Нова тв.

Трагедията се е случила в изоставен хотел в Пукет след скандал между Вутисан Уонгталей и съпругата му, която е и майка на детето. Той мислел, че тя го напуска.

Двойката живеела заедно едва от година. През това време Вутисан е посягал на жена си и е удрял дори 5-годишния й син от първия й брак.

Facebook вече премахна видеото с престъплението. Според „Ройтерс“ обаче то е стояло достъпно в мрежата цели 24 часа. В това време е било гледано почти 400 хиляди пъти в социалните мрежи, посочва „Шпигел”.

Видеото е било качено и в YouTube, но компанията го е изтрила, след като Би Би Си са я предупредили за наличието му.

Близки на убиеца са видели ужасяващите кадри и са позвънили на полицията. Властите обаче са пристигнали твърде късно и не успели да спасят него и дъщеричката му.

Това не е първата трагедия, която се разиграва пред очите на потребителите в социалните мрежи. Преди няколко седмици тийнейджър се самоуби по погрешка на живо в Instagram. Малачи Хемфил от Джорджия се застреля с пистолет пред погледите на няколко свои приятели, докато им демонстрираше как може да борави с оръжието.

Преди това пък 37-годишният Стив Стивънс умъртвил случаен възрастен човек и разпространи деянието си в реално време чрез Facebook.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *