Бербатов инкогнито в България! Прибра се спешно в София

Димитър Бербатов е бил инкогнито в България преди около две седмици. Митко се възползвал от факта ,че е контузен и не тренира и не играе за Керала Бластърс, и след разрешение на индийските си шефове се прибрал за три дни на родна територия, предаде Блиц.

Идването му е било свързано с няколко неща, разясниха наши източници. Той е имал личен ангажимент, свързан с двата луксозни апартамента, които купи преди година и половина в столичния район  „Оборище”. Бербатов плати луди пари за жилищата и ги завеща на дъщерите си.

Отделно Митко е разрешил семеен проблем, който се пази в дълбока тайна. Дали става въпрос за майка му, баща му или брат му, никой не уточнява.

„Не става въпрос за нещо здравословно, а за друго. Но няма как да разберем. Това вече са прекалено лични неща. Но с идването си Бербатов е ликвидирал проблема”, добавят информаторите ни.

Освен това Бербо е имал среща с издатели, с които е уточнил подробности относно автобиографията си, която пише. Засега не е ясно кога точно книгата ще бъде готова и ще се появи на пазара.

Отделно се появи слух, че при тайната си визита Митко се е срещнал с някой от кандидатите за президент на БФС. От обкръжението на 37-годишния ветеран обаче категорично заявиха, че Бербатов изобщо не се вълнувал от това кой ще бъде избран за шеф на футболната ни централа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *