Бербатов се контузи! Треньорът: Това е голям проблем

Треньорът на Димитър Бербатов в индийския „Керала Бластърс“ – Рене Мюленстийн, заяви, че контузията на българина ще бъде голям проблем за целия отбор.

В мача срещу „Гоя“ от третия кръг на местното първенство Бербатов напусна принудително в едва четвъртата минута, след като изпита болка в прасеца. В последствие неговият тим загуби с 2:5 и все още няма победа в шампионата. „Това със сигурност е много неприятно. Виждате колко е важен Димитър като катализатор на играта. Не знам колко дълго ще бъде извън игра. Скоро ще имаме точна информация. Със сигурност отсъствието му ще бъде голям проблем за нас“, обяви Мюленстийн след мача.

Специалистът заяви, че Бератов е започнал да се адаптира към новия си отбор, както и към новата си позиция на терена. От началото на сезона той не играе като изявен централен нападател.

„Всеки може да потвърди, че Бербатов започваше да се чувства все по-добре в новата си роля и по-задната си позиция. Ще трябва да видим как ще запълним отсъствието му през следващите мачове, ако не и за по-дълъг период“, допълни Мюленстийн.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *