Бившият директор на ОД „Земеделие” Георги Качев иска 500 000 лв. за магазин в центъра на Благоевград

Бившият директор на ОД „Земеделие” Георги Качев обяви за  продажба магазина си в партерно помещение в центъра на Благоевград. Магазинът на ул. „Александър Стамболийски” дълго време бе нает от луксозен бранд за обзавеждане. След напускането им помещението отново бе преотдадено под наем.

Сега обаче ексземеделският шеф явно е взел друго решение, а именно да продаде имота си, купен с инвестиционна цел преди години, когато семейството му продаде изгодно земеделска земя в кв. „Струмско”.

Цената, на която е обявен имотът от 263 кв.м, е 262 737 евро, което прави по 999 евро на квадрат за партерен етаж. Магазинът е с лице над 33 метра. Намира се на една от най-оживените улици в града. С огромни стъклени витрини и еталбонд. Непосредствено пред него има зелена градинка с алеи и пейки.

Това не е първият имот, с който Г. Качев се разделя. Преди около година той напусна луксозния си дом в кв. „Баларбаши” заради дългове. Припомняме, че къщата му бе продадена за 322 933 лв. по искане на софиянеца Антонио Богданов заради висящи задължения. Тя е построена през 2010 г. върху парцел от 409 кв.м и представлява еднофамилна триетажна къща със застроена площ от 122,7 кв.м. Макар че е изградена до ниво груб строеж, два от етажите са обитаеми и обзаведени, има и частен СОТ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *