Биляна Гавазова със забрана да ражда

Биляна Гавазова е получила забрана от шефовете си в Би Ти Ви да забременява с второ дете. След появата на сина ѝ Алек журналистката искала и се чувствала готова за още едно отроче, но удоволствието да стане майка за втори път щяло да ѝ коства позицията в телевизията.
„Практически е невъзможно да забременея в момента. Взела съм съответните мерки“, сподели откровено Гавазова, попитана дали с годеника ѝ Теодор работят за още едно бебе.

Причина за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците ѝ, били честите ѝ отсъствия и неспособността да се справя с възложената ѝ работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите около сина си и въртенето на домакинството, често изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Не можела да разчита на родителите си, които все още живеели в Шумен, а сестра ѝ, макар и на една ръка разстояние в столицата, тичала подир своите близнаци.

Шефовете гледали да щадят журналистката, но колегите ѝ протестирали, че също имали деца и не се ползвали с такива привилегии. „Щом не може да се справя, да си наеме помощница. За какво я харчи тази голяма заплата?!“, злорадстват репортерките в телевизията. Биляна е сред най-добре платените кадри на Би Ти Ви, но наскоро с мъжа ѝ инвестирали абсолютно всичките си спестявания в нов апартамент. Откакто е в столицата, това е третото жилище, което претенциозната водеща на „Чети етикета“ сменя. Обзавеждането на последния ѝ дом глътнало доста пари, макар да не заложила на най-скъпите и модерни мебели, и така планираната сватба останала отново в листа с чакащи за догодина.

Гавазова не била особено щастлива, че мъжът ѝ непрекъснато намирал извинения да избегне подписа, но се водела по неговото мнение, че всяко нещо идвало с времето си. Родителите ѝ били най-разтревожени от постоянното отлагане на бракосъчетаването, защото преди да срещне Теодор, журналистката имала 8-годишна връзка с друг мъж и нещата все вървели към сватба, до която обаче така и не се стигнало. Те се опасявали да не би щерка им да остане самотна майка завинаги.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *