Биляна Гавазова с провален годеж

Тв водещата Биляна Гавазова поддържа илюзията за съвършен живот, съчетавайки професионалните успехи с майчинство и перфектен съпруг. Оказва се обаче, че избраникът на репортерката на Би Ти Ви Теодор не е най-голямата ѝ любов. Малко преди да се събере с него и да решат да имат дете, Биляна преживяла драматична раздяла. Журналистката имала 8-годишна връзка с друг мъж, с когото на няколко пъти стигали до сериозното решение да се бракосъчетаят и да имат наследници.

Все се случвало така че Гавазова и любимият ѝ се разминавали, а годежният пръстен, който получила в знак на любов от него, се обезценил. До олтара красивото лице на Би Ти Ви така и не стигнала, а разтърсващата раздяла с мъжа, когото била представила на цялото си семейство и смятала, че ще остареят заедно, я хвърлила в дълбока депресия. Тогава телевизионерката останала буквално на улицата, защото допреди това деляла едно жилище с него. Било невъзможно толкова бързо да се сдобие с апартамент, но по-голямата ѝ сестра се притекла на помощ и я приютила. В същия момент и каката на Биляна преживявала тежка раздяла със своя дългогодишен партньор и именно драмите в личния живот и на двете им помогнали да открият пътя една към друга. Преди това сестрите почти не общували, защото имали голяма възрастова разлика, която щом напуснали родния дом в Шумен, ги отдалечила.

По едно и също време обаче успели да си стъпят на краката и открили любовта. Всъщност репортерката и настоящият ѝ мъж Теодор са родом от Шумен и се познавали още от младежи. През годините попаднали в обща компания, но чувствата помежду им пламнали много по-късно. Партньорът на Гавазова има успешен бизнес в сферата на строителството, но не срещал одобрението на нейното семейство, защото все още се бавел със сватбата.

Макар да се сгодили отдавна, тържеството се отлагало от година на година, понеже парите, които щели да пръснат за него, използвали за по-важни неща като ново жилище и кола. Родителите на журналистката се притеснявали да не би да я сполети и втори разтрогнат годеж, който тя едва ли щяла да преживее.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. д-р ХаОс

    И кое и е красиво на тази „мома“ – дълго конско лице и криви крака като жокей!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *