Благоевградската бизнес дама Миглена Десподова и известният ресторантьор Александър Георгиев отвориха вратите на новото и уникално заведение „Ориндж“ със стилен коктейл и изискани блюда

Интересни иновации в сферата на ресторантьорството наложи още с появата си в бранша бизнес дамата Миглена Десподова, която притежава три от най-вървежните закусвални в Благоевград. Тя инвестира в новото си заведение „Ориндж“ с идеята да предложи на клиентите своя собствен уникален стил на приготвяне на ястията и маниер на обслужване, който да се превърне в еталон за качество и европейски стандарт. В реализирането на тази голяма амбиция ще й помага Александър Георгиев, който има дългогодишен опит като собственик на заведения в града.
Двамата прерязаха лентата на Bar & Dinner „Ориндж“ с уникална програма и жива музика, а младият попфолк изпълнител Джулиано се раздаваше на импровизираната сцена и остави без дъх гостите, сред които бяха местни прокурори, данъчни, строителни предприемачи и бизнесмени. Като най-активни в танците се изявиха служителите от Данъчното, които шеговито подхвърляха към собствениците пожеланията да имат толкова много оборот, че да плащат огромни данъци без проблем.
Емоционалната Миглена Десподова блесна като истинска звезда, тя откри партито с тост в чест на семейството си и хората, които й помагат да се развива и да върви напред. Ето какво сподели тя за новото си бизнес начинание:
„От доста години въртя собствен бизнес и знам от личен опит, че това не е никак лесна работа. За да си актуален, трябва да се модернизираш непрекъснато, да предлагаш нещо ново. Ходила съм на доста почивки в чужбина и винаги ми е правило впечатление как ресторантьорите гледат на клиентите си, колко емоция влагат в отношението към тях. Така ми хрумна идеята да наложа един по-висок стил на обслужване, който да накара посетителите на заведението ми да се чувстват като мои близки приятели, а не просто хора, от които ми зависи оборотът. За да се получи тази неподправена взаимственост, залагам на редица иновации, съобразени с изискванията на клиентите, а те са здравословно хранене, разнообразие и по-високо качество на живот.
Ресторант „Ориндж“ предлага обедно меню с вкусни традиционни ястия, които ще бъдат различни всеки ден, диетично фитнес меню за спортисти, препоръчано лично от фитнес инструктора Мирослав Атанасов, който ще изготвя и индивидуални хранителни режими. Всеки ден ще се предлагат ястия за вегетарианци и изискано гурме. Истинско удоволствие за гастрономите ще бъдат вкусотийките от „бабината кухня“ – като домашни торти, пухкави палачинки с домашни сладка, печена тиква с мед и орехи и много други сладки изкушения. Приготвянето на ястията със сезонни продукти ще бъде нашата запазена марка. Аз също съм ценител на хубавата храна, приготвена с любов, и знам как да очаровам посетителите на „Ориндж Каунти“, както го наричам аз“, заяви развълнуваната собственичка.
Още с откриването си заведението даде заявка за голям просперитет, най-вече заради иновативната печеливша стратегия, която следва здравословните храни и разнообразното меню на достъпни цени. А почитателите на различното и екзотичното ще се радват на 10 вида международна кухня, които ще задоволят всеки вкус.
Клиентите могат да правят резервации и да поръчват топла, прясно приготвена храна за вкъщи на телефон: 0893 39 08 39.
Доставката до адрес ще бъде напълно безплатна в рамките на Благоевград.
ВЕРОНИКА ТЕМЕЛКОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *