Благоевградски съдии с два наряда за по-малко от 24 ч.

Двама благоевградски съдии получиха по два наряда за по-малко от 24 ч. Елитният рефер Георги Иванов снощи беше допълнителен асистент зад една от вратите на „Българска армия“ в мача на ЦСКА с „Верея“, а днес в ранния следобед трябва да пропътува разстоянието до Сливница, където е главен на третодивизионния сблъсък между „Сливнишки герой“ и „Вихрен“. Благой Манов извежда в днешния ден отборите на „Рилски спортист“ и „Ботев“ /Ихт/ на култовия стадион „Искър“. В неделя от 16.00 ч. дипломираният финансист е ангажиран на „Овча купел“ в елитната юношеска група с двубоя на 17-ките на „Славия“ срещу „Етър“.

Асансьорът между професионалния и аматьорския футбол Тихомир Алексов ще охлажда страстите на ст. „Бончук“ при визитата на „Беласица“ срещу „Марек“. Плевенчанинът Петър Доровски, който съдийства в Първа лига, поема гостуването на ЦСКА 1948 в Гоце Делчев. Ще го оценява бившият треньор на неврокопчани Венцислав Давидков.

Във втория ешелон на новака „Струмска слава“ в Созопол свири силистренецът ДимитърЖелязков със съдийски наблюдател бившата международничка Галина Донева. Петричанинът от софийската колегия Вангел Вангелов е пратен на понеделнишката среща във Враца между „Ботев“ и „Литекс“. С назначение се уреди и ексзащитникът на „Марек“ Георги Николов на мача в Монтана. Едноименният тим приема „Несебър“.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *