БОМБА! Венета Райкова заменя Николета, ще взема тлъста заплата

Венета Райкова ликува, след като се намърда в светското предаване на Би Ти Ви „Папараци“, от което изхвърча плеймейтката Николета Лозанова. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов обявиха официално рокадата преди минути.

До преди седмица блондинката от Попово водеше свое шоу в телевизията на Сашо Диков, но сега, след като се завръща в национален ефир, се очаква старата й вражда със силиконката от Пловдив да избухне по-мощно и от атомна бомба. Още повече, че както нашата медия съобщи първа още в петък, Лозанова се гласи за ко-водеща във „ВИП Брадър“ на мястото на Алекс Сърчаджиева.

Припомняме, че Венета и Николета не питаят особено топли чувства една към друга. Преди пет години, още в началото на папарашкото предаване, което тогава се казваше „Поверително с NL“, високоремната плеймейтка се самообяви за „най-красивата водеща в тези часове на вечерта“. По това време „Горещо“ на Венета все още бе в ефир.

До миналата седмица заплатата на Райкова в телевизия БИТ е била в размер на 3000 лева, проучи ПИК. Логично, възнаграждението й в „Папараци“ няма как да бъде по-ниско от тази сума, въпреки че доскорошната му водеща е била с 500 лева по-ниско оценена. От шоуто Николета вадеше баснословни кинти, но докато то се излъчваше в ефира на фалиралата ТВ 7. След преместването на предаването в Би Ти Ви заплатата й бе отрязана драстично.

С решението си да заменят Лозанова с Райкова, продуцентите Иван и Андрей, естествено, ще се бръкнат доста по-надълбоко, тъй като що се касае до опит и професионализъм, Николета изобщо не може да се мери с Венета. В интерес на истината плеймейтката взимаше заплата, за да чете от аутокю, от каквото Райкова няма нужда.

За да привлекат бившата водеща на „Горещо“ в „Папараци“, продуцентите са й предложили двойна по-висока сума от досегашната й заплата. Така от 1 септември наследничката на Ни Ло ще заработва по 6 бона.

Венета ще носи цялото предавате на плещите си, тъй като от екипа му отпада Кристина Патрашкова. Досега именно тя изповядваше гостуващите звезди, но мястото й в шоуто се обезсмисля след идването на Райкова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *