БОМБЕН ТЕРОР В ЮГОЗАПАДА! Сигнал за взривно устройство пред хотел изправи на нокти полицията

26-годишният жител на Сапарева баня С.Г. е подал чрез тел.112  сигнал за поставено взривно устройство в контейнер пред хотел в града. Предприети са незабавни полицейски действия, сигналът се оказал неистински. Установен е и подателят.  Задържан е с полицейска заповед за 24 в ареста на РУ Дупница.  Работата по случая продължава, за подаден  неверен сигнал законът предвижда глоба от 2000 до 5000 лв.

Задържаният е известен на полицията като извършител на множество противозаконни деяния.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Anton Milenkow

    Ашколсун, Машаллах, Евалла, Бравос, Хвала за таквизи професионални писания, за спокойния и премерен тон и заглавия. Невероятно осмисляте и анализирате всякакви ситуации и процеси.
    Целия Югозапад с централа на атентаторите в Сапарева баня. И след бомбите бегат у Рила планина. Нема как да има и незабавни действия на полицията. От позиция на нокти и нисък старт затруднявате службите. Пък там има и доста читави хора, които не се ноктоизправят от телефонно обаждане… Ами си реагират професионално.
    Интересно е какви ще са последсъвията за атентатора? Ама това вече е разследване, анализи, запомняне на случаи… Не привлича вниманието като „БОМБЕН ТЕРОР!!!!!!“. Нема тръпка…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *