Босненската Ванга с взривяващо разкритие! Седем лъжици разкриха голяма тайна

Пророчицата от Босна твърди, че Аркан е жив, а Цеца Величкович го крие, пише „България днес“. Пророчицата Азира Муратович е известна с това, че гледа на лъжици и предсказанията и виденията й се сбъдват.

По тази причина думите й, че Желко Ражнатович – Аркан е жив и че се издържа от съпругата си, хвърлиха в смут обществеността. Новината гръмна само броени дни, след като избухна страхотен скандал с Цеца Величкович. Неизвестна жена заяви, че Аркан я насилил преди години и дори искаше да съди певицата за обезщетение.

Удар, който изпълнителката понесе с огромни усилия и не крие, че е съсипана от набезите, които трябва да понася. „Отговорно твърдя, че Желко Ражнатович – Аркан е все още е жив“ – споделя пророчицата. „В съня си видях, че е жив и че скоро ще бъдат разкрити доказателства за това, че Аркан не е умрял. Жена му го издържа и това го видях в съня си. Видях, че ще бъде повикан от един човек, а заради това, че исках да науча кой е този човек, гледах на лъжици.

Седем лъжици ми показаха, че Аркан ще има големи проблеми с този човек“, допълва още Азира Муратович. Аркан беше най-богатия сърбин, притежаващ състояние 500 милиона долара. Той загина през 2000 година, въпреки това и до днес не стихват спекулациите. Дори съпругата му Цеца Величкович бе заподозряна, че е свързана със смъртта му, но по-късно съмненията към нея се разсейват.

Певицата повече от година не се появи пред света, но не крие, че много страда да любимия си. Качвайки се за първи път на сцената след кончината му, Цеца проля горчиви сълзи, споделяйки с феновете най-голямата си болка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *