Български лейбъл за футуристични дрехи изнася бизнеса си в санданското село Петрово

Един от най-известните български лейбъли на световния пазар – основателите на футуристичната марка за дрехи „Демобаза“, изнасят рекламната част на бизнеса си в санданското с. Петрово. За целта собствениците на едноименната фирма Димитър Илиев Сулев и Теодора Никифорова Александрова са си харесали стари производствени сгради за обработка на мрамор, бивша собственост на приватизираното дружество „Пирин Мрамор“.
Артистичното дуо, което от 9 г. се занимава с производство на ултрамодерни дрехи, продавани главно онлайн и в евро, смята да ги преустрои в творческо-развойна база с фотостудио, шоурум, офиси и къща за гости. Идеята на двамата е целият комплекс да бъде побран в съществуващите сгради, които ще се преустроят, пристроят и надстроят, само 2 от сградите ще бъдат съборени, но на тяхно място ще се изградят нови по контурите на старите.
Теренът, с който инвеститорът разполага, е нива от 13,3 дка. Инвестиционното предложение е за 3-етапно строителство – първо е изработването на ПУП и промяна предназначението на имота във високотехнологична зона, на втори етап следва издействане на разрешително за строеж, а на трети – бутането на двете сгради. При оптимален вариант и бързо събиране на разрешителните се надяват след 2-3 г. да режат лентата.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *