Вижте историята на издъхналата в Уганда стюардеса Елена

Българската стюардеса в авиокомпанията „Емирейтс“ Елена Йончева, която загина след падане от самолет на международното летище в столицата на Уганда-Кампала е напуснала Русе преди повече от 20 години. Омъжила се и заминала да живее при съпруга си.

Апартаментът на родителите й се намира на четвъртия етаж в блок в централната част на града. Откакто през 2013 година починала и майка й Инга, жилището е необитаемо.

Дъщерята обаче се връщала за не повече от десетина дни в годината, за да го нагледа и да плати сметките за входа. Била стриктна и никога не е имало неразплатени задължения, пише „Монитор“.

loading...


След смъртта на майка й апартаментът не е обитаван от никого.Не споделяла със съседите за живота си, затова те знаят малко. „Известно ми е, че рядко си идва в Русе, но нищо повече“, казва съседката Изабел, която през по-голямата част от годината била в чужбина.

„Бяхме на здравей и здрасти, когато се засечем във входа. Виждали сме я винаги сама“, твърди друг обитател на кооперацията.Хората казват, че майката на Елена е рускиня. Бащата Васил починал малко след 2000 година. Семейство Хаджови, каквато е била фамилията на Елена преди да се омъжи, били добри съседи, нищо лошо не можело да се каже за тях.

Обитатели на кооперацията си спомнят, че Елена е завършила езикова гимназия в родния си град. След като го напуснала, запазила постоянния си адрес в Русе, а по настоящ била регистрирана в Пловдив.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *