Вижте петте нива на изневярата и къде сте вие

Какво е изневяра, за някого е просто невинно нещо. Някои дори го смятат за онлайн разговор, а за други изневярата има изключително емоционална природа, или сън с друг човек, докато сте в контакт с партньора си. Но всеки е съгласен, че изневярата остава табу тема. От друга страна, хората, на които партньорът е изневерил, вероятно никога няма да могат да преминат през този акт към своите партньори, тъй като много връзки се провалят точно поради изневярата. Въпреки това, всеки, който в крайна сметка не е успял, трябва да се изправи пред последиците от действията си. Изневярата може да бъде категоризирана на пет различни нива. Какво е всяко едно от тях?

Първо ниво: Лесна „фантазия“
Въпреки че сте в дългосрочна връзка с партньора си, вие сте наистина любопитен човек, така че често излизате със сценарии и фантазирайте за друг човек, който може да ви харесва физически. Въпреки че от техническа гледна точка не сте предали партньора си, но по някакъв начин поставите основата за потенциална изневяра, защото мислите за друг човек. Вярно е, че това е напълно нормално явление и че всички като човешки същества са по природа любопитни и искаме да си представим сценарии, в които понастоящем не живеем. Това не означава, че сме лоши хора и че ние автоматично мамят, но това означава, че сме просто хора. И като хора, ние можем да виждаме и да си представим. Въпреки това, ако уловите ситуация, в която вашето въображение може да премине границите, тази преувеличена фантазия може да е знак, че ви липсва нещо опасно. И това вече е много по-голям проблем.

Второ ниво: Чисто физическа нерешителност
Направили сте нещо физическо с друг човек, който не е ваш партньор, но това не е нещо, което сте планирали предварително, нито мислите. В момента се чувствате ужасно, веднага щом си спомните този момент, но тогава просто не можехте да устоите. Най-важното е, че за вас това беше изключително веднъж и сте сигурни, че няма да се повтаря и нямате намерение да го превърнете в нещо повече или планирате да направите нещо подобно на друг човек.

Трето ниво: Емоционална изневяра
Въпреки че на някое от тези нива може да не изглежда толкова сериозно, много хора знаят, че емоционалната невярност е почти неизмерима в сравнение с физическото и че боли много повече. Ако чувствате емоция към някой друг, говорете с партньора си. Ако смятате, че има човек, когото обичате повече, по-добре е да скъсате връзката и да бъдете с човека, с който искате да бъдете. Но е ужасно да седите на два стола едновременно и да правите глупак партньора си.

Четвърто ниво: Многократна изневяра
Филмите често изобразяват онези успешни и могъщи герои, които у дома имат верярна жена, която ги обича и ги очаква, и все пак използват всяка възможност да бъдат с друг човек. Това не трябва да е нормално. В същата ситуация жените също могат да бъдат намерени. И не трябва да бъде успешна и мощна, ако преместим ситуацията в реалния живот. Но разбирате за какво говорим – това са всички онези хора, които някога изневеряват на партньора си, не спират, а мамят и продължават и още … Това обикновено се случва, когато няма поражение на второто ниво. Не всеки е създаден за връзка само с един партньор, но партньорът трябва да го знае. Ако и двамата се договорят за връзка, която не е моногамна, тогава е добре, но не е правилно да правите глупак от партньор, който не знае какво се случва зад гърба му.

Пето ниво: истинска афера
Ако живеете двоен живот с двама различни партньори по едно и също време, тогава е вероятно това да е петото ниво. До това ниво се стига, когато не поставяте граници навреме и не мислите за собствените си действия. И това е просто погрешно на много нива, и дори не си заслужава да обяснява. Тук партньорът ви страда, страдате и когато излезете наяве, защото не можете да скриете тази връзка завинаги.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *