Викове пронизаха нощта! Съседи звънят паникьосани на 112, Стефан остави Валентина окървавена, бебето на косъм

Дупничанката Венцислава Тошева е нападната и бита от бившия си приятел, който е баща на бебето й. Мъжът нахлул в дома й, пребил я и я ограбил, като задигнал портфейла й със 120 лв. и лични документи. Посегнал дори на бебето. Насилникът Стефан Стефанов е задържан в РУП – Дупница. Той е криминално проявен и е излежал присъди за кражби и грабежи.

Драмата се разиграла около 23,30 ч. във вторник в кв. „Ценеви“ в Дупница, където В. Тошева живее с друг мъж. Ст. Стефанов нахлул в дома на бившата си любима, която зарязал, щом разбрал, че е бременна. Предишния ден Венцислава Тошева взела 137 лв. за майчинството и детските добавки за бебето. Стефан Стефанов настоял парите да му бъдат дадени на него, въпреки че не е признал бебето за свое. В. Тошева се възпротивила и отнесла як бой.

Съседи чули виковете й и позвънили на тел. 112. На място пристигнали екипи на Спешен център и полиция. Младата майка е закарана в хирургия на общинската болница с охлузвания и хематоми по цялото тяло. Тя си е извадила медицинско свидетелство, за да съди нападателя. Полицаите задържали Стефан Стефанов за 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство за грабеж и побой.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *