Виктор Николаев в страстна афера с Миролюба Бенатова

Супер любовен скандал се завихря в Нова телевизия. Водещия на „Здравей, България” Виктор Николаев и колежката му от новините Миролюба Бенатова се оказаха повече от близки и добри колеги и не споделят единствено страстта към журналистиката, а прекарват заедно доста време извън работата и ангажиментите към Нова тв.

Водещият и репортерката бяха изловени да си тръгват заедно от редакцията на медията, при това хванати за ръце. След доста приказки и смях на паркинга се разделиха, но не задълго, а само за да стигне всеки със своя автомобил до кокетно и затънтено заведение в малка централна уличка. Там Николаев и Бенатова се усамотиха за близо 5 часа, споделяйки много смях и сладки разговори.
Новинарите привлякоха вниманието на малцината клиенти, които се дивяха на дързостта им да интимничат посред бял ден на открито, при все че журналистът има семейство.

Колегите им от Нова тв пък разкриват, че двамата отдавна не крият близостта си, но оправдавали факта, че са неразделни, с голямо приятелство и нищо повече.

„Двамата са почти постоянно заедно. Миролюба не спира да виси в телевизията дори когато няма работа. Като водещ на сутрешния блок, Виктор идва много рано на работа и остава до късно следобед, за да се планира всичко за утрешния ден. Бенатова доста често няма никаква работа, но това не й пречи да си прекарва и свободните дни в нюзрума на медията само за да е край него”, коментират запознати с горещата афера и разкриват, че близостта им едва ли е случайна, тъй като отдавна се знаело, че семейният живот на Виктор с 8 години по-възрастната му жена Людмила Железова е зациклил.

Госпожата, която му е колежка от БНР, и водещият почти не се виждали, първо, поради натоварената работа на Виктор и второ – защото пътищата им започнали да се разделят.

Това била и причината Николаев да се впрегне в последната година да си намери друго жилище и да не разчита единствено на семейното, където живее с Людмила и дъщеря им Дара, тъй като то било на жена му. Той си купил друг апартамент в центъра на София, за който разкри първо евродепутатът Николай Бареков и за който НАП започна проверка с какви пари е купен. Това бил резервният план на Николаев, ако нещата със съпругата му тотално се разпаднат и му се наложи да напусне окончателно семейното жилище.

Едва ли ще се налага да чака дълго Людмила да го изгони, ако се съди по близостта му с Миролюба Бенатова, която била достояние на все повече хора.

„Виктор и Мира говорят на един език. Те се разбират с половин дума, а и са връстници, имат много общи неща”, коментират очевидци на разговорите им, пише ретро.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *