Вкараха в затвора в Бобов дол мъжа, изнасилил санданчанка на капака на автомобила си

26-годишният Георги Милев-Гришата от Кресна, който миналата година бе овнинен, че изнасилил брутално на капака на колата си братовчедката на жена му, влезе в Бобовдолския затвор с тригодишна присъда. Той ще трябва да плати и 10 000 лева обезщетение на жертвата. Решението бе взето от Окръжен съд – Благоевград, който изцяло потвърди присъдата на първа инстанция.
Както „Струма“ писа, в края на ноември миналата година Григор Милев изнасили брутално 21-годишно момиче от Сандански, което гостувало същата вечер в дома на братовчедка си, с която Григор живее на съпружески начела и има дете от нея. Докато санданчанката С.Д. гостувала на семейството на братовчедката си в Кресна, след полунощ им свършила бирата. Тъй като жената, с която Гришата живее, трябвало да се грижи за малкото им дете, той помолил гостенката да го придружи до магазина,за да купят бира.
Вместо към магазина обаче, Гришата отпрашил по селски път между Кресна и Сливница и откарал санданчанката в покрайнините на с. Влахи. Още в колата започнал да й прави неприлични предложения и въпреки отказа на момичето, спрял возилото, извел я навън и я изнасилил върху капака на колата, заплашвайки я, че ако се противопоставя, ще я пусне на кучетата.
Няколко часа по-късно санданчанката подава сигнал в полицията, тя е записала на телефона си и заканите, които Георги отправял към нея, докато се гаврел.
Г. Милев бе задържан от органите на реда първо със заповед до 24 часа, а след това бе преместен в следствения арест. След като сключи споразумение с прокуратурата, известно време той бе под домашен арест, но от дни вече е в Бобовдолския затвор, където ще доизлежи останалите му 2 години. В съда Милев промълвил няколко пъти, че съжалява и че най-много се радва, че жената, с която живее на семейни начала, му е простила за деянието.
Вчера репортер на в. “Струма” се свърза по телефона с потърпевшото момиче. На въпроса дали е удовлетворена от присъдата срещу изнасилвача тя бе лаконична: „Малко се забави делото, но това е заради адвокатите. Що се отнася до съда, присъдата срещу Г. Милев ме удовлетвори, защото той заслужи да е в затвора“, заключи 21-г. С.Д.
ХРИСТО МАРИНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. бай Хуй

    Ами щом поврежда капака на колата, така ще е! Да беше я опънал на матрак „Дормео“, че да е меко…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *