Внимавайте, благоевградчани! Не се качвайте на това такси, тази жена се опари

На 15 януари около 10.30 часа сутринта с детето ми, което беше с температура, се качихме на такси, спряло пред поликлиниката в Благоевград. Крайната цел на пътуването ми бе хотел „Св. Георги“ на бул. „В. Левски“. Когато стигнахме, което е на около 2 км, шофьорът ни поиска 2,67 лв. Понеже често пътувам с такси по този маршрут и винаги ми излиза около 1,50 лв., го попитах защо е толкова скъпо, още повече че на предното му стъкло имаше лепенка със стандартната на Благоевград тарифа от 0,79 лв. на километър. Отговори ми сопнато, че таксито било частно. Поисках касовата бележка, последва още по-грубият отговор, че лентата била свършила. Отказа да ми каже и името си. Реших, че не мога да се разправям повече с този грубиян, още повече че зад нас вече се бяха събрали доста коли. Преди да отворя вратата на колата, бях обаче подканена от въпросния шофьор с „Айде слизай, ма!“.

Успях да снимам колата, в която със сигурност втори път няма да се кача. Горещо препоръчвам и на читателите на вестника да си спестят тази емоция.

К. НИКОЛОВА,

Благоевград

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Звъниш му в полунощ в 2 часа, казваш да дойде на Младежкия дом, и го чакаш с брадвата. Повече няма да прави така, вярвай!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *