Внимавайте след 09:21 часа днес

Луната е в знак Стрелец до 14:37 часа.

Преминавайки през този знак, тя носи философска нагласа на хората. Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела.

Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.  От 09:21 часа до 14:37 часа Луната започва да се движи по празен курс и всяка започната работа по това време ще е непълноценна. След това Луната се премества в знак Козирог.
16-ти лунен ден (до 21:41часа) преобладава – Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда.

Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Добре е за уединение. Лунното денонощие е благоприятно. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите хора могат да проявят своите способности на най-високо равнище.  Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали.

След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на насилие, които могат да ви накарат да изпитате раздразнение и трудно ще се справите с него. Обърнете внимание на децата.  Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Най-добре е да си направите един на друг хубав, разпускащ масаж с ароматични масла. Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.

Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.  Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягва суетнята и шума.

Подстрижка – Отказвайки се от подстрижка, вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Може да боядисвате косата с натурални оцветители в тъмни тонове за вътрешна стабилизация.

Покупки – Неблагоприятен ден за всички покупки.

Няма да забележете нещо важно, някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили.

Сънища – (началото на деня)

Единственият лунен ден, в който образите в съновиденията не носят никакъв съществен смисъл. Като правило това е само хаотичен набор от символи, които са отражение на отминали събития. Според практиката хората забравят своя сън в този ден и изобщо не помнят какво са сънували. Важното е много добре да се наспите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *