Война! Ники Кънчев – Миглена Ангелова във „ВИП Брадър”

Скандалите около Нова телевизия нямат край, дори и в развлекателното шоу „ВИП Брадър”. След като продуцентът Нико Тупарев реши да стартира този сезон с трима водещи, положението е станало направо взривоопасно, научи в. „Ретро” от свои източници.

Причината била съревнованието между Ники Кънчев и Миглена Ангелова, а не на последно място – и заплатите им. Двойно по-високото възнаграждение на Кънчев можело да изяде главата му, шушукат из коридорите на медията. „Той взима космическа заплата, докато Миглена, само и само да е на екран и да има някакви доходи, се е съгласила на доста, дори в пъти по-малка сума от него. Кой шеф ще иска да плаща високи заплати, ако може да спести някой лев”, споделят запознати.

Щом Кънчев научил за идеите, които се въртят в главата на неговия приятел, започнал вътрешна битка с Ангелова. Независимо от милувките и милите думи, които се разменят, войната вече била налице. След дългите си години като основен водещ на риалити предаването Кънчев имал силна подкрепа от екипа.

„Интригите, които плетат един срещу друг, са страшни. Ники разчита на това, че повечето колеги го харесват, но истината е съвсем друга. Повечето го правят, защото имат изгода от него. Като един от най-близките приятели на Тупарев, той се ползва с протекции,  което означава да си в добри отношения с него. Истината обаче е съвсем друга. Кънчев е много надут и често се държи лошо с персонала, особено с хората, които не са на високите постове. Някакъв си там обслужващ персонал, хич дори не ги забелязва”, заявяват от шоуто.

Миглена също не се радвала на почит сред екипа на „ВИП Брадър”. Още с идването си успяла да покаже, че с нея шега не бива, а и да изтъкне колко голяма звезда е. Това напрягало изключително много обстановката в редиците на риалитито, което започвало да стига до ушите на продуцента. От своя страна пък, той искал да види докъде може да стигне сеирът на двамата водещи и хич нямал намерение да се намесва в спора им.

Единственото решение, което може да вземе, е кой от двамата да напусне, а засега везните клонели в полза на Ангелова, първо защото заплатата й била в пъти по-ниска от тази на Кънчев, както и защото отдавна не е била на екран, за разлика от дългогодишната кариера на Ники, който вече втръснал на зрителите.

Най-потърпевша от ситуацията се оказала Александра Сърчаджиева. Актрисата, която също е ководеща в риалити формата, била близка както с Кънчев, така и с Ангелова. Въпреки че харесвала повече колегата си, Алекс не искала да вземе страна и била леко между чука и наковалнята заради благия си характер.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *