Вратарят с хотел за милиони в Сапарева баня М. Кирев подписа със слабак в Кипър вместо с кандидат-шампиона на Македония

Вратарят с хотел за милиони в Сапарева баня Марио Кирев намери пристан в чужбина, но направи рязък завой и вместо с кандидат-шампиона на Македония „Шкендия“ подписа с кипърския слабак „Неа Саламина“. Стражът изкара едноседмичен пробен период в тима от Тетово, откъдето забавиха решението си и докато се наумуват, останаха на сухо. На Острова на Афродита 28-годишният футболист се събира с неврокопското острие Димитър Макриев. Бившият национал носи капитанската лента на състава от Фамагуста, който играе мачовете си в Ларнака.
Кампанията дотук на отбора е трагична – едва 8 т. от 12 двубоя, само една победа, най-пропускливата отбрана, допуснала 27 гола /средно по 2.25 на мач/, и място в зоната на здрача. Новият клуб на Кирев поне няма да плаща откупна сума за него, след като разтрогна преди няколко месеца контракта с досегашните си работодатели в „Славия“ по взаимно съгласие.
Последната година на Овча купел юношата на „Германея“ изкара предимно на пейката, с което отново стопира кариерата си след гръмкия трансфер в „Ювентус“ през 2009 г., последван от неуспешни престои в швейцарските „Грасхопърс“ и „Тюн“ и румънските „Поли-Тимишоара“ и „Олт-Слатина“, където го лашкаха бианконерите до изтичане на договора му.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *