Всяка зодия си има своя странност, вижте вашата

Всяка зодия си има своята специална черта, с която се отличава. Едни са работохолици, други твърде мили, а трети са просто странни. Според психолозите всичките ни странности идват от детството ни, роднините от своя страна твърдят, че те са главно заради приятелската среда, а вие най-безцеремонно се шегувате, че това са просто гени.

Въпреки това, има още един важен фактор, който влияе на нашия характер и това са звездите.

Изненадващо е, че дори скептиците потвърждават, че хора, които са родени в един и същ знак на зодиата, често имат същите навици, принципи и недостатъците.

Ние сме посочили странностите, които всяка една от дванайсетте зодии притежава.

ОВЕН

Овенът е избухлив и импулсивен. Той е постоянно в търсене на приключения, които, като правило, не винаги приключват в негова полза. Представителите на тази зодия са предразположени към тенденциите и обичат да са винаги първи във всичко. Въпреки експлозивния си характер, Овените имат странна слабост, която е присъща на децата, които обичат да измъкват някоя дреболия, която са си харесали – салфетки и лъжици от кафенето или бонбони от супермаркета. Също така те обожават да имат бонуси, когато пазарят, дори и ако това е просто малък комплимент като календар или химикал.

ТЕЛЕЦ

През ранните си години телците са особено егоистични и алчни за съмнителни удоволствия, а в напреднала възраст – те са мъдри и горди, че не всеки може да намери общ език с тях. Този знак е предразположен към всякакви обсебвания – от болезнени връзки до алкохолни пристрастия. Телците са винаги пълни с идеи, така че повечето от тях са с творчески професии. Но, ако изведнъж нещо не работи в тяхна полза, те са склонни да изпадат в отчаяние и да се поддат на негативните емоции.

БЛИЗНАЦИ

Никога не знаете коя страна на Близнаците ще получите. Нерешителни, разхвърляни, но диви и забавни, Близнаците преживяват живота като едно голямо парти. Вярно е, че те лесно се адаптират към всяка нова ситуация, но първо ще искат да са сигурни, че ситуацията е забавна, а не досадна. Типичният петък вечер за Близнаците се състои в ходене на изискана вечеря в най-якия ресторант в града, а след това продължението е в някой ъндърграунд клуб пълен с хора, носещи бобър якета и разкъсани дънки.

РАК

Един от най-странните зодиакални знаци е Ракът, който е в състояние да се абстрахира от всички краища на света за много дълго време и да се крие в черупката си. Често той не харесва как този свят се движи, а и той се чувства много по-добре, когато е сам. Не се изненадвайте, ако един весел и общителен рак внезапно изчезне за дълго време. Той прекъсва контактите с външния свят, крие се –  това е неговата природа. Ракът много бързо се уморява от всеки, дори и от най-приятната компания.

ЛЪВ

Странното е, че Лъвът е най-безпроблемната зодия. Това се дължи на тяхната предвидимост и гордост.  Те се опитват да стоят настрана от мистериозните хора, не обичат изненади, оценяват честността и праволинейността. Въпреки това, никога не знаеш, когато Лъвът ще покаже своите нокти. Те са от онези хора, които спестяват за дълго време, уверени са и са спокойни, но в най-неочакван момент могат да се хвърлят по теб с цялата си агресия, дори и ако сте по никакъв начин не сте виновени.

ДЕВА

При Девите винаги всичко е под контрол. И ако на пръв поглед това изглежда похвално, то след известно общуване с Девата разбирате, че е повече от странно. Техният модел на поведение е рационално и толкова сложно, че едва ли можете да разберете хода на мислите на тези методически лунатици (освен ако, разбира се, и вие самите не сте представител на този зодиакален знак). Интересното е, че Девите на пръв поглед изглеждат невероятно сладки и уязвими, но много от тях са студени и груби. Говори се, че Девата в сравнение с другите знаци, е по-малко вероятно да търси физическа и емоционална близост.

ВЕЗНИ

Атмосферата в живота на Везните е точно същата, каквато в съпровождащата я планета Венера –  постоянни бури, гръмотевични бури, торнадота и цунамита. Везните винаги се притеснява и се тревожат, за това не трябва да им се сърдите, ако ви се обаждат през нощта поради тревожен сън с вашето участие. Везните имат добра интуиция и наистина могат да предчувстват какво ще се случи. Нищо чудно, че повечето екстрасенси са родени под този знак. За съжаление, те са твърде зависими от мнението на другите и за това често могат да бъдат нерешителни

СКОРПИОН

Скорпионът живее като за последно. Отстрани погледнато изглежда като че ли няма никакви граници. Това им качесто често им помага в работата, но пък й пречи в личния живот. Скорпите искат всичко, искат сега, и искат наведнъж. Най-големата им странност е безпогрешният им усет за всичко, което предвещава сериозни, донякъде фатални, може би дори смъртоносни изходи. Жаждата за унищожение и самоунищожение е друга сериозна странност на тази зодия.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците ще забележите много особенности. Стрелецът обича да пее песни за себе си, да цитира случайни хора, да чете изрезки, често смутолевят и дори си говорят сами. Стрелците са придирчиви към думите, имат обострен слух, а ако сте казали нещо нередно те ще го помят и ще ви накарат да съжалявате. Това е сериозен знак и въпреки че има страхотно чувство за хумор, е по-добре е да не се шегувате с тях.

КОЗИРОГ

Козирозите процъфтяват в професионални условия. Този знак е изключително организиран и трудолюбив, което означава, че са готови да поемат всяко предизвикателство. Но макар да изглеждат прилежни този знак се побърква при работа с други хора. Козирозите не могат да не са винаги на първо място, и за това когато се занимават с групови проекти са особено закачливи. Ако работите с Козирог и не давате всичко от себе си, подгответе се за тонове коси погледи и много пасивно-агресивни имейли. Същият контрол се прилага и върху техния личен живот.

ВОДОЛЕЙ

​Водолите са тези, за които се говори, че нямат никакви недостатъци. Дори и добродетелни те може понякога да изглеждат доста странни. Като правило, Водолеите са много интелигентни и разумни и с неугасващо желание за развитие. Тази тяхна страст се дължи на това, че знанието им винаги е оценено от другите. Ето защо, в която и да е странна ситуация, Водолеят може да започне да демонстрира познания и дори ще повдигне високоинтелектуални разговори за света и у нас.

РИБИ

Ако се срещнете с Риба то трябва да знаете, че си имате работа с извънземно. Рибите са добродушни и спокойни, докато в главата им не се включи мистериозна лампичка. Изведнъж, те се превръщат в хитри мошеници и може да инсценират цяла странна сценка, след което здраво ще се замислите дали да си  общувате с тях. Въпреки факта, че рибата е много затворена в себе си зодия, те много често не получават достатъчно внимание и за това могат да започнат да ви провокират, ако изведнъж им стане скучно.

Източник: Еlle

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *