Гери-Никол се помири с Маги Халваджиян

Голяма част от състава на участниците в новия сезон на „Като две капки вода“ е ясен. Това са тийнсензацията Гери-Никол, фолкпевицата Софи Маринова, победителят от „Х фактор“ Славин Славчев, плеймейтката Златка Райкова, актьорът Иван Юруков и Борислав Захариев,  пише HotArena.

Още от сега феновете са категорични, че Гери-Никол е без конкуренция и именно тя ше бъде финалист в шестия сезон. Покана за участие Гери имаше и в предния сезон. Имало е и подписан договор, но изненадващо, малко преди старта на шоуто, тя го е скъсала и се е отказала.

Маги явно е преглътнал егото си, знаейки, че в момента Гери-Никол е най-актуалната звезда. Разчита на нея да вдигне рейтинга.

„Много се радвам, че ще бъда част от предаването „Като две капки вода“. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, споделя варненката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *