Гимназист от Земеделската пребит от връстник, припада в кабинета на училищната медсестра

Тежък инцидент стана вчера сутринта в Земеделската гимназия в Сандански, след като 17-годишният Любослав, който учи в гимназия „Яне Сандански“, отишъл в двора на ЗПГ и пребил своя връстник Едуардо, син на известния бизнесмен в Сандански Илия Д.

Около 9.30 ч. Любослав пристигнал в двора на Земеделската гимназия и нанесъл няколко тежки удара в главата на Едуардо. Гимназистът се почувствал зле и отишъл да потърси помощ при медицинската сестра в училището. Там му станало лошо и изпаднал в несвяст, при което изплашената медсестра се обадила веднага в Спешен център и полицията.

Любослав е избягал от мястото на инцидента. Според запознати със случая сблъсъкът между учениците станал заради това, че Едуардо пращал „послания” във Фейсбук на сестрата на Любослав. Пострадалият Едуардо е закаран в приемно отделение на МБАЛ „Св. Врач“, където е свикан екип от специалисти, които назначили медицински изследвания и скенер. От резултатите станало ясно, че ученикът е с хематом на главата и е приет с комоцио в хирургично отделение. Полицията е провела незабавни издирвателни мероприятия. Любослав е открит в района на гимназията. В полицията са привикани и свидетели на инцидента, които са разпитани. Извикани са и родителите на двете момчета.

Любослав е син на небезизвестния животновъд, пиринлията Наско.

По случая е образувано досъдебно производство.

ХРИСТО МАРИНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Жълтее

    Списвате вестника в стил “ Чух от една жена на пазара“…бащи, майки, лели…кой го интересува за „пиринлии“, „катунчани“ и т.н. космополити?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *