Гл. прокурор Сотир Цацаров награди шефа на РП – Благоевград Борислав Ковачки за отлична работа

Главният прокурор Сотир Цацаров награди шефа на Районна прокуратура – Благоевград Борислав Ковачки с грамота за отлично изпълнение на служебните задължения. Отличието, което е признание за работата му на прокурор и административен ръководител, му бе връчено от зам. окръжния прокурор Евгения Стоянова. Почетната грамота веднага бе рамкирана и закачена на стената до герба в кабинета на районния прокурор.
През двете години от управленския си мандат Борислав Ковачки въведе организационни мерки и система за контрол, в резултат на което Районната прокуратура стана единствената сред големите прокуратури без просрочени дела.
Това не е първата награда, която РП – Благоевград получава от прокурор №1 в държавата. Преди 3 месеца по предложение на Борислав Ковачки главният прокурор Сотир Цацаров отличи с грамота за безупречна работа прокурор Елица Калпачка. Преди 2 месеца за професионални постижения бе отличен шефът на Окръжна прокуратура – Благоевград Христо Георгиев, който бе награден с почетния знак на Съюза на юристите в България по предложение на Асоциацията на прокурорите.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *